Unregistered
Register to earn points!
Login  Register


Homepage | News | Subscribe | Member list | Links
Game image
Stellar Squad
Overall rating:
Rating starRating starRating starRating starRating star
 Your rating:
Login to rate
  Times played: 20  

Description
Squad based defense game! Strategically choose your squad members, upgrade their abilities, utilize each of their unique skills and destroy an army of mad robots.

Date added: 2018-01-26
Instructions
Explained in-game.
Hotkeys: Q, E – select soldiers. SPACEBAR – tactical pause, F – speed up, 1..0 – abilities, SHIFT + click – select enemy.
Left click – set target, hold right mouse button down – attack ground.
Tags
None

Comments
Add a comment:
Log-in to add a comment
More games
Vish Studenten
Ndihmoni këtë nxënëse super të bukur per të vënë së bashku një veshje fantastike.

Barnie me motorr
Barbie pëlqen të bej xhiro në skuterin e saj, sidomos kur dielli po ndriçon. Mund ta ndihmoni për mbledhj…

Barbie me makine
Barbie ka blerë një makine të re dhe dëshiron të eksplorojë peizazhin kodrinor. Ndihmo Barbien dhe trego…

Stellar Squad
Squad based defense game! Strategically choose your squad members, upgrade their abilities, utilize each of th…

Gatuaj petulla
Gatuani petullat me te mira me kete lojra fantastike per femije dhe vajza.

Barnie puzzle
Ploteso puzzle e barbie.